top of page

Gripin: "Nasılım Biliyor Musun?"


Sevilen grup Gripin "Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar" albümünün ardından "Nasılım Biliyor Musun?" isimli 5. albümlerini müzikseverlerle buluşturuyor. Gripin'in daha önce yayınlanan dört albümünde olduğu gibi yeni albümlerinin de müzik prodüktörlüğünü Haluk Kurosman üstlendi.

Söz ve müzikleri grup üyeleri ve Haluk Kurosman imzası taşıyan albümde 8 yeni şarkının yanı sıra, 2016 yılında single olarak yayınlanan "Beni Boş Yere Yorma" ve Suat Sayın'ın ünlü eseri "Gündüzüm Seninle"nin Gripin yorumu yer aldı.

Albümün ilk video klibi aynı zamanda albümün isim şarkısı olan "Nasılım Biliyor Musun?"na Burak Sesli yönetmenliğinde çekildi. Klipte Gripin üyelerinin yakın dostu ve aynı zamanda grubun solisti Birol Namoğlu'nun eşi Derya Beşerler'in ablası Zeynep Beşerler rol aldı.

Albümün kartonet tasarımı albümdeki şarkıların ilk seslerinin titreşimlerinden oluşan şekiller ve "sinestezi" adı verilen algılama durumundan esinlenerek gerçekleştirildi.

"Nasılım Biliyor Musun?" albümünün kapak görseli ise Cem Talu imzası taşıyor. Gripin'in yeni albümü Avrupa Müzik etiketiyle15 Aralık 2017 tarihinde yayınlandı.


Blog Yazıları
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Haber
Archive
Arama Verileri
Henüz etiket yok.
Arama
  • Facebook - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Instagram - White Circle
bottom of page